Hapjeong

مشخصات پروژه (نمونه موردی)
Hapjeong 359 18 نام پروژه
Simplex معماری معمار
Hapjeong-dong کره ی جنوبی ، موقعیت
Greg ChungWhan Park, Sanghun Song معمار راهنما
۲۰۱۷ سال پروژه
SongYuSub عکاس

توضیحات پروژه

 

متن توسط طراحان پروژه شرح داده شده است:

Mapo-gu ( Mapo district )، Hapjeong-dong ( منطقه ای مسکونی در کره جنوبی است که درMapo District واقع شده‌است) در حال تغییرات زیادی می باشد .نیروگاه برقDangin-ri ، که اولین نیروگاه برق حرارتی در کره می باشد، مسئول تامین برق شهر برای بیشتر از هشتاد سال بوده است. در دهه ی ۲۰۰۰ ، به علت مستهلک شدن ژنراتور و برای ارتقای منظره ی شهری سئول ،‌ شهر تصمیم گرفت که نیروگاه برق را در زیر زمین و یک پارک بالای آن بسازد. به علت این تغییرات ، منطقه ی نزدیک نیرگاه برق Dangin-ri، به آرامی دستخوش تغییر محله ،از فقیر نشین به محله ای اعیانی گشت، و بسیاری از ساختمان های مسکونی در این منطقه ، که دارای زمین های کم قیمت بودند ، تبدیل به فضا های تجاری شدند.

 

D:\archdaily translate\21_4\Diagram3-01.jpg

Hapjeong 359-18 در این زمینه بازسازی شده است . ساختمان موجود ، که از سه طبقه ساخته شده است ، ساختمانی مسکونی بوده است. طبقه ی اول اجاره شده بوده و طبقات دوم و سوم ، توسط صاحبان استفاده می شدند. کارفرما بعد از خریداری ساختمان ، آن را به ساختمانی تجاری مطابق با روند رو به تغییر Hapjongdong ، به منظور اجاره دادن به رستوران ها ، کافه ها و ساختمان های اداری تغییر داد. علاوه بر این ، ساختمان از آجر ساخته شد و برای بازسازی ، مجبور به مقاوم سازی های سازه ای بسیاری شد.

D:\archdaily translate\21_4\4.jpgD:\archdaily translate\21_4\10.jpg

ساختمان موجود دری در سمت راست ورودی دارد که توسط مستاجر ها در طبقه ی اول استفاده می شود، همچنین یک در ورودی توسط صاحب خانه و پله ای در فضای داخل به طبقات دوم و سوم ، در جبهه ی روبرو قرار گرفته است. به صورت خاص ، پله هایی که از طبقه ی دوم به طبقه ی سوم می روند دارای شیب بیش از حد بودند و باید با پلکان مناسب جا به جا شوند. این ساختمان به چهار طبقه گسترش یافته است و موقعیت پلکان به سمت بیرون تغییر پیدا کرده است که باعث ورودی مستقلی از پلکان فضای بیرون به هر یک از طبقات شد و از طریق آن دید به هر طبقه به حداکثر خود رسید. علاوه بر این ، طبقه ی چهارم که به پلکان داخلی طبقه ی سوم متصل است ، دارای تراسی مجزا می باشد که دیدی به طرف ساختمان نوساز Dangin-ri Park. ایجادکرده است.

D:\archdaily translate\21_4\11.jpg

ساختمان موجود در ابتدا توسط آجر قرمز پوشانده شده بود. در حالی که نماهای جنوبی ، شمالی و غربی که در معرض دید کمی از دسترسی اصلی خیابان قرار می گیرد ، به رنگ سفید در آمده اند تا هزینه های ساخت و ساز را به حداقل برسانند، نمای شرقی که نمای اصلی می باشد توسط گچ بری پوشانده شده است و دارای کنتراست با فریم های استیل سیاه پنجره می باشد.

D:\archdaily translate\21_4\8.jpg

نقشه ها

D:\archdaily translate\21_4\HJR_fp03.jpg D:\archdaily translate\21_4\HJR_fp02.jpg D:\archdaily translate\21_4\HJR_fp01.jpg D:\archdaily translate\21_4\HJR_demolition_fp03.jpg D:\archdaily translate\21_4\HJR_demolition_fp02.jpg D:\archdaily translate\21_4\HJR_demolition_fp01.jpg D:\archdaily translate\21_4\HJR_fp04.jpg

تصاویر پروژه

D:\archdaily translate\21_4\Diagram3-01.jpg

D:\archdaily translate\21_4\before_renovation.jpg D:\archdaily translate\21_4\14.jpg D:\archdaily translate\21_4\13.jpg D:\archdaily translate\21_4\12.jpg

D:\archdaily translate\21_4\11.jpg D:\archdaily translate\21_4\10.jpg D:\archdaily translate\21_4\9.jpg D:\archdaily translate\21_4\7.jpg

D:\archdaily translate\21_4\6.jpg D:\archdaily translate\21_4\4.jpg D:\archdaily translate\21_4\5.jpg D:\archdaily translate\21_4\-_Featured_Image.jpg D:\archdaily translate\21_4\2.jpg

 

کلید واژه ها

Hapjeong 359 18- Simplex Architecture– کره ی جنوبی- Hapjeong-dongمسکونی-تجاری-نیروگاه برق- انرزی حرارتی

لینک در سایت آرک دیلی انگلیسی

https://www.archdaily.com/898056/hapjeong-359-18-simplex-architecture?ad_medium=gallery

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *