ساختمان اداری Salt

Salt / MVRDV

متن ارائه شده توسط معماران است. درآمستردام شرکت های کوچک و متوسط معمولا در پیداکردن فضای اداری مناسب با مشکل مواجه هستند. برای رسیدن به یک فضای مناسب اداری به یک ابتکار خلاقانه و متفاوت نیاز می باشد : مثلا جهت طراحی یک محل برای پرورش اطفال زودرس،نیاز است به ایده ای بزرگ و الهام بخش ، با طراحی خوب درمکانی مناسب که دسترسی راحتی به ماشین داشته باشد. ساختمان Salt با داشتن دفاتر کوچک وباکیفیت میتواند این نیازهارا برطرف کند. این ساختمان بخشی از بازسازی بندر Minervahaven آمستردام است که با کیفیت خوب خودتبدیل به مرکز فعالیت جدید در محل شده است.

Salt ساختمانی ۵طبقه با ابعاد۳۰*۳۰*۲۰ مترکعب با فریم های بتنی متمایز که قفسه ای شکل درکناریکدیگر قرارگرفته اند.  فریم های بتنی با ابعاد۵*۴، پنجره ها را به شکل های مختلف نمایش میدهد تا هرکدام هویت خود را داشته باشند.پنجره ها به صورتی تصادفی قرارگرفته اند به طوریکه نمای ساختمان با ترکیب بتن و شیشه ،دیدی متفاوت از هرزاویه برای ما دارد.داخل ساختمان براساس نیازهای لازم توسط شرکت سازنده ساخته شده است : بدون هیچ آویزی درسقف،نمایش متریال استفاده شده ازقبیل بتن،آلمینیوم و فولاد،ونقشه ای انعطاف پذیر.داشتن سقف خورشیدی به این معنی است که ساختمان انرژی خود را تولید میکند،ضمن اینکه پارکینگ درداخل محوطه قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *